Keus Doel
Code nodig? Klik op deze knop om een activatiecode te vragen aan Majestic Software. Je wordt eraan herinnerd dat je een donatie mag doen met creditcard. Wanneer je een electronische donatie doet, wordt KHS meteen geactiveerd en kun je een bevestiging afdrukken.
Activeren Wanneer je per email een code hebt gekregen, kopieer en plak deze dan in het bedoelde veld en klik Activeren
Sluiten Sluit het registratiescherm.

Tips voor kopiëren en plakken

• Dubbelklik in the email op de code om het te selecteren, kies dan met de rechtermuisknop voor Kopiëren.
  • Rechtsklik op het codeveld en kies Plakken of druk Ctrl + V op je toetsenbord om de code te plakken.

Het is een unieke registratiecode en werkt alleen voor jou. Bewaar alsjeblieft een kopie van de code voor wanneer je het programma eventueel opnieuw moet installeren.