Algemene

Keus Doel
Taal: Selecteer een standaardtaal voor dit programma en de rapportages.
Gebarentaal Vink dit hokje aan als je in een Gebarentaalgemeente of -groep dient.
Lettergrootte: Kies een standaardlettergrootte voor het programma
Gebruik A4 formaat Vink dit hokje aan om alle rapportages op A4-formaat af te drukken.
Datumnotatie Selecteer hoe je datums op de overzichten van de L&D vergadering wilt weergeven.
24-uurs weergave Check this box to use a 24-hour time format for Public Talk and Life and Ministry meeting times and for Public Witnessing times.
Opstartscherm Kies het standaardscherm dat wordt getoond na het starten van het programma
Toon aanvangstijd op overzicht Vink dit vakje aan wanneer je de starttijden van elk onderdeel wilt weergeven in het programma
Systeemconfiguratie Klik op deze knop om verschillende schema's te tonen / te verbergen.
Gegevens opschonen

Klik op deze knop om gegevens te verwijderen. Deze functie is handig wanneer je van gemeente verandert en sommige gegevens, of al je oude schema's, moet wissen.
Let op: Gebruik dit scherm alleen wanneer je een compleet schema moet wissen. Wanneer je Gemeenteleden selecteert, worden alle schema's gecheckt omdat de namen van de leden op alle schema's worden gebruikt. Wanneer je het verwijderen van sommige of alle schema's bevestigt, zullen de gegevens permanent worden verwijderd.

Backup Klik op deze knop om het Backup menu te openen
Herstellen Klik op deze knop om het Herstelmenu te openen
Wachtwoord Voer je wachtwoord in.
Terug naar boven

Persoonlijk

Keus Doel
Geregistreerd De datum waarop jouw KHS programma werd geregistreerd. (Dit veld kan niet worden bewerkt.)
Gebruikersnaam Voer je gebruikersnaam in (je emailadres. Bijv.: jenaam@voorbeeld.com)
Land Kies je land uit de lijst.
Adres Voer je woonadres in.
Gemeente Voer de naam van je gemeente in.
Mobiel Voer je mobiele telefoonnummer in.
Thuis Voer je thuistelefoonnummer in.
E-mail Voer je e-mailadres in.
Terug naar boven

Email

Keus Doel
Account Geen - Kies deze optie wanneer je geen mailaccount hebt die je met het programma kunt gebruiken.
Outlook.com - Kies deze optie wanneer je een Microsoft Live-account hebt of ga naar www.live.com om een gratis account aan te maken.
Hotmail - Kies deze optie wanneer je een Microsoft Live-account hebt of ga naar www.live.com om een gratis account aan te maken.
MSN - Kies deze optie wanneer je een Microsoft Live-account hebt of ga naar www.live.com om een gratis account aan te maken.
Live - Kies deze optie wanneer je een Microsoft Live-account hebt of ga naar www.live.com om een gratis account aan te maken.
Gmail - Kies deze optie wanneer je een Gmailaccount hebt of ga naar www.gmail.com om een gratis account aan te maken.
Yahoo - Kies deze optie wanneer je een Yahoo-account hebt of ga naar www.yahoo.com om een gratis account aan te maken.
Microsoft Outlook - Kies deze optie wanneer je Microsoft Outlook gebruikt om mails te verzenden en te ontvangen.
SMTP - Kies deze optie wanneer je een eigen POP3/SMTP account hebt van een provider. Daarna moet je nog de volgende velden invullen.
Jouw naam: Voer je voor- en achternaam in.
E-mailadres Voer je emailadres in. (jenaam@voorbeeld.com)
Gebruikersnaam Voer je gebruikersnaam in (je emailadres. Bijv.: jenaam@voorbeeld.com)
Wachtwoord Voer je wachtwoord in.
Poort Vraag je internetprovider om deze informatie.
Uitgaande mailserver Vraag je internetprovider om deze informatie.
Beveiligde verbinding (SSL) Vraag je internetprovider om deze informatie.
Verzendopties CC naar deze adressen - CC is de afkorting van Carbon Copy. Wanneer je mailadressen hier toevoegt, gaat er een kopie van alle verzonden berichten naar deze adressen en deze adressen zijn zichtbaar voor alle ontvangers van de berichten. Je voegt meerdere adressen toe door ze te scheiden door een komma.
BCC naar deze adressen - BCC betekent Blind Carbon Copy. Wanneer je mailadressen hier toevoegt, gaat er een kopie van alle verzonden berichten naar deze adressen en deze adressen zijn NIET zichtbaar voor alle ontvangers van de berichten. Je voegt meerdere adressen toe door ze te scheiden door een komma.
Tip: Wanneer je Outlook niet gebruikt, voeg dan hier je eigen emailadres toe, zodat je een kopie krijgt van ieder 'verzonden' bericht.
Beperk Bcc mails tot Selecteer uit de lijst 25, 50 of 100 om in te stellen hoeveel Bcc mailadressen KHS maximaal toevoegt in een enkel uitgaand mailbericht. Stel dit in op het maximaal aantal berichten dat je provider toelaat aan Bcc-adressen voordat berichten als SPAM worden aangemerkt. Gmail accounts vereisen vaak instelling van een kleinere hoeveelheid berichten zoals 25 of 50.
Test account Klik op deze knop om je instellingen te testen. Het programma zal het bevestigen wanneer het testbericht succesvol verzonden is.
Let op: Wanneer je SMTP test en de foutmelding "502 Command is locally disabled." krijgt, maak dan het veld 'gebruikersnaam' leeg en probeer het opnieuw. Het veld 'gebruikersnaam' is soms optioneel bij SMTP en kan leeg moeten blijven voor jouw provider.
Berichtsjablonen Klik op deze knop om het Emailsjablonenscherm te openen. Klik op Standaard om de oorspronkelijke sjablooninstellingen terug te zetten.
Terug naar boven

Schema's indelen

Keus Doel
Leven en dienen Vink dit vakje aan wanneer je voor de Leven en dienen zorgt. (Normaal wordt dit door de Leven en Dienenopziener gedaan.)

Openbare Lezing Vink dit vakje aan wanneer jij voor het Openbare Lezingenschema zorgt. (Normaal wordt dit door de lezingcoördinator gedaan.)
Geluid Vink het vakje aan wanneer je het A/V, Podium en Zaalw-schema verzorgt.
Schoonmaak Vink dit vakje aan wanneer je het schoonmaakschema indeelt.
Velddienst Vink dit vakje aan wanneer je de velddienstberichten invoert. (Normaal wordt dit door de secretaris gedaan.)
Gebieden Vink dit vakje aan als je voor het gebied zorgt.
Velddienstgroepen/td> Vink dit vakje aan als je de velddienstgroepenindeling verzorgt.
Velddienst Vink dit vakje aan wanneer je de velddienstberichten invoert. (Normaal wordt dit door de secretaris gedaan.)
Terug naar boven

Meldingen

Doel
Stel in hoe systeemmeldingen worden afgewerkt. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat KHS altijd vraagt of een melding moet worden getoond of je kunt Ja of Nee kiezen als je standaardwaarde en het bericht verbergen.
Terug naar boven

Vergadertijden

Keus Doel
Programma doordeweekse vergadering Kies de dag van de doordeweekse vergadering uit de lijst.
Tijd Voer de aanvangstijd in van de doordeweekse vergadering.
Programma weekend vergadering Klik op Toevoegen om het jaar, dag en tijd van de Openbare vergadering in te voeren. Voeg telkens één regel toe voor ieder jaar dat de vergadertijd verandert. Wanneer het nooit verandert, voeg dan alleen één regel toe voor het huidige jaar.
Terug naar boven

Life and Ministry

Keus Doel
Date format Select how you would like dates displayed on the printed Life and Ministry schedule.
Usual no. of Classrooms Select the the number of classrooms that you would usually schedule.
Raadgevingspunten automatisch toewijzen Vink dit vakje aan om KHS automatisch werkpunten op de toewijzingsbriefjes te vermelden. Ze worden niet aan de raadgevingspunten van de studenten toegevoegd.
Telefoonnummers op toewijzingbriefjes vermelden Vink dit vakje aan om telefoonnummers van studenten op de S-89 te vermelden.
Voeg een S-89 PDF toe aan herinneringsmails naar studenten Vink dit vakje aan om een S-89 als bijlage in PDF toe te voegen aan je herinneringsmail.
Terug naar boven

Sound

Keus Doel
Wekelijks Selecteer deze optie om dezelfde broeders voor zowel de doordeweekse- als de weekendvergadering toe te wijzen.
Schema per vergadering Selecteer deze optie om verschillende broeders voor de doordeweekse- en weekendvergadering toe te wijzen.
No. of Attendants in main hall Select the number of attendants (1 or 2) to be scheduled for the main hall.
Titel Je kunt de veldnaam, tot 20 karakters, voor de zaalwacht die bij de deur dienst doet, aanpassen om de plaats van dienst goed aan te duiden, bijv. lobby of entree.
No. of Attendants at the door Select the number of attendants (1 or 2) to be scheduled to watch the door of the Kingdom Hall. Select Do not schedule if your congregation will not be assigning attendants at or near the main entrance to the kingdom hall.
Titel Je kunt de veldnaam, tot 20 karakters, voor de zaalwacht die bij de deur dienst doet, aanpassen om de plaats van dienst goed aan te duiden, bijv. lobby of entree.
No. of Microphones Select the number of microphone handlers (between 1 and 4) to be scheduled.
Video-assistent tonen Vink dit vakje aan wanneer ook een video-assistent wordt ingedeeld.
Podiumtoewijzingen ook meenemen Vink dit vakje aan om ook de podiumtoewijzing in het schema op te nemen.
Terug naar boven

Keus

Keus Doel
Verkondigersstatus automatisch updaten Vink dit vakje aan om de status van verkondigers automatisch te updaten. Wanneer je het uitzet, wordt het niet automatisch bijgewerkt.
Let op: Vink dit vakje aan nadat je minimaal 6 maanden aan velddienstberichten voor elke verkondiger hebt ingevoerd.
Terug naar boven

Zie ook

help.emailTemplates-label